Waar laat ik klein elektronisch afval?

Waar laat ik klein elektronisch afval?

Bij een van de inleverpunten van WeCycle

 

9 september 2020
Batterijen en spaarlampen kunt u vaak wel in de supermarkt inleveren. Maar waar kunt u naar toe met ander klein elektronisch afval dat u niet meer gebruikt of kapot is, zoals cartridges, adapters, elektronische tandenborstels en mobiele telefoons? 

De Blipverts, de afvalbakken voor klein afval, zijn er niet meer. Daarvoor in de plaats kunt u naar een van de WeCycle inleverpunten door heel Zaanstad. Via de website www.wecycle.nl vindt u inleverpunten bij u in de buurt. U ziet hier gelijk welk type klein elektronisch afval dit inleverpunt inzamelt.

De inleverpunten van WeCycle staan veel bij supermarkten en andere winkels, zoals bouwmarkten kringloopwinkels en elektronica zaken. Maar ook bij kinderboerderijen, zoals Darwinpark, de Veldmuis en t’Weidje. U kunt uw klein elektrisch afval ook bijna altijd kwijt bij winkels die deze producten verkopen. En natuurlijk ook bij het afvalbrengstation van HVC in Zaandam of Westknollendam. Als u uw elektronisch afval gescheiden inlevert blijven grondstoffen bespaard en kunnen hier weer nieuwe producten van worden gemaakt.

Waar kan ik wat kwijt?

Overzicht waar u klein elektronisch afval kwijt kunt op welk locatie

Een WeCycle inleverpuntEen WeCycle inleverpunt

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl