Uw afval tijdens feestdagen

Uw afval tijdens de feestdagen


29 maart 2021
Op tweede paasdag, 5 april, komt HVC niet langs. HVC leegt uw afvalbak dan eerder of later. Kijk daarom in de afvalkalender in de HVC afval-app of op www.hvcgroep.nl wanneer HVC langskomt. Het afvalbrengstation is op eerste en tweede Paasdag gesloten.

Op Goede Vrijdag, vrijdag 2 april, is het afvalbrengstation open. Vlak voor Pasen verwacht HVC wel extra drukte. Houd dus rekening met langere wachttijden of kom een andere keer langs.  

Openingstijden na Pasen

Na Pasen gelden nieuwe openingstijden voor de afvalbrengstations Zaandam en Molletjesveer. Vanaf dinsdag 6 april kunt u voortaan van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.15 uur terecht.

HVC-app

Heeft u de HVC-app al op uw smartphone? Alle informatie heeft u daarmee bij de hand. Met één tik op het beginscherm ziet u meteen wanneer de gft-, papier- of plasticcontainer geleegd wordt. Twijfelt u wat u met een verpakking moet doen, volg dan de aanwijzingen vanaf ‘Wat wilt u weggooien?’ op het startscherm. U kunt de barcode van het product scannen, een foto maken of iets intikken. In een paar tellen heeft u antwoord! 


foto van een vrachtwagen van HVC

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl