Grof afval wegbrengen? Check eerst even hoe druk het is

Grof afval wegbrengen? Check eerst even hoe druk het is


2 november 2021
Een verbouwing, verhuizing of grote opruimactie in huis? Al uw grof afval kunt u kwijt bij het afvalbrengstation bij u in de buurt. Omdat het steeds drukker wordt op het afvalbrengstation, zijn de openingstijden aangepast. Via de HVC-app en op hvcgroep.nl/afvalbrengstation kunt u vooraf bekijken wat de drukke dagen en tijden zijn op het afvalbrengstation. Wilt u niet in de rij staan, check dan eerst even de rustige momenten en plan uw bezoek.


In Zaanstad kunt u terecht bij afvalbrengstation Zaandam (Symon Spiersweg 7, Zaandam) en afvalbrengstation Molletjesveer (Westknollendam 121A, Westknollendam) om uw grof afval in te leveren. Beide afvalbrengstations zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 tot 17.15 uur. Wilt u spullen komen brengen? Kom vroeg in de ochtend of aan het eind van de dag, dan is het vaak rustiger. Of kom op dinsdag, woensdag of donderdag. Dit zijn de minst drukke dagen.

Of laat uw grof afval ophalen door de gemeente

U kunt grof afval ook laten ophalen door de gemeente. Maak hiervoor eerst een afspraak. Dit kan via www.zaanstad.nl of door te bellen naar 14075.

foto van afvalbrengstation Molletjesveer

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl