Doe mee met de enquête over afval scheiden in Zaanstad

Doe mee met de enquête over afval scheiden in Zaanstad

21 maart 2022
Gemeente Zaanstad is benieuwd hoe u het nieuwe systeem van afval inzamelen ervaart. Sinds een paar jaar gaan inwoners van Zaanstad op een nieuwe manier om met afval inzamelen door thuis afval te scheiden. Door afval goed te scheiden, blijft er minder restafval over. Dat betekent minder verbranding van afval en dus minder vervuiling van de omgeving. Door de nieuwe manier van afval inzamelen nam de gemeente Zaanstad samen met HVC stappen meer grondstoffen in te zamelen. Wij horen graag van u hoe u de manier van afval inzameling ervaart en wat er volgens u beter kan. 

Hoe denkt u over de afvalinzameling? Wat vindt u van het scheiden van afval? Dit en meer willen we graag van u weten. Daarom vragen wij u deze vragenlijst in te vullen. Hieronder leest u hoe dat werkt. Met de resultaten kunnen wij, als dat mogelijk is, het inzamelsysteem verbeteren.

Zo kunt u de enquête invullen

Via afvalvragen.nl/zaanstad kunt u de enquête invullen. Uw deelname is anoniem. U kunt de vragenlijst uiterlijk invullen tot en met 10 april 2022. Het invullen kost u maximaal 5 minuten. Alvast bedankt voor het invullen!

foto van plastic afvalbak

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl