Afvalinzameling tijdens de feestdagen

Afvalinzameling tijdens de feestdagen

 Check de afvalkalender


16 december 2019
Tijdens de kerstdagen en op Nieuwjaarsdag leegt HVC geen bakken. Let op: mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd, ook als de oorspronkelijke ophaaldag niet op een feestdag valt. Kijk vroegtijdig in de afvalkalender in de HVC afval-app of op hvcgroep.nl wanneer uw bak wordt geleegd of de zakken worden opgehaald.

Ondergrondse containers kunnen door de feestdagen eerder vol zitten. U kunt dan een andere container proberen. Zo voorkomt u ongedierte op straat en kan de chauffeur van HVC de ondergrondse container makkelijker optillen.

Afvalbrengstations gesloten

De HVC afvalbrengstations zijn tijdens Eerste en Tweede Kerstdag en op Nieuwjaarsdag gesloten. Van 27 tot en met 31 december 2019 en vanaf 2 januari 2020 bent u welkom op de afvalbrenstations. Kijk voor de openingstijden in de HVC-app of op hvcgroep.nl/afvalbrengstations.

Blipverts dicht

Houdt ook rekening met de Blipvert inzamelstations. Van 23 december tot 6 januari zijn deze dicht. Vanaf 6 januari kunt u alle inktcartridges, batterijen, CD’s DVD’s, lampen, telefoons, adapters/snoeren en overige kleine elektrische apparaten weer kwijt in uw Blipvert.

Meer tips over afval scheiden en wat waar hoort

afbeelding HVC

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl