Bewonersvoorlichters in uw wijk

Stel gerust uw vragen

Bewonersvoorlichters in uw wijk

Wij begrijpen dat de nieuwe manier even wennen is en vragen bij u oproept. Daarom zijn bewonersvoorlichters aanwezig bij u in de wijk zodra de voorbereidingen starten en wanneer de nieuwe manier in gaat. U vindt hen bij winkelcentra. Heeft u een vraag, stel ze gerust. Ook voor tips over hoe u thuis uw afval scheidt, kunt u bij de bewonersvoorlichters terecht. Op afspraak komt de bewonersvoorlichter ook bij u thuis. Stuur hiervoor een e-mail naar afvalscheiden@zaanstad.nl

Inloopspreekuren

Daarnaast worden op verschillende locaties en dagen inloopspreekuren georganiseerd. Daar kunt u met uw vragen terecht bij een bewonersvoorlichter. Op de onderstaande data kunt u bij het inloopspreekuur terecht:

Buurtcentrum de Vuister Westerkoog
Woensdag 3 april en woensdag 17 april van 10.00 uur tot 12.00 uur in Buurtcentrum de Vuister, Molenwerf 44, 1541 WR Koog aan de Zaan.

Evean Verzorgingshuis
Op donderdag 11 april van 14.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag 25 april van 09.00 uur tot 11.00 uur bent u welkom in Evean Verzorgingshuis, Elsbroekplantsoen 1, Zaandam.

Meer weten? Lees de verhalen van bewoners

Meer weten over het werk van de bewonersvoorlichters? Lees het interview met bewonersvoorlichter Renee over waarmee zij en haar collega's u kunnen helpen. Of lees hier hoe bewoners de nieuwe manier van afval inzamelen ervaren.

Lees het interview
Ga naar Zaanstad.nl