Bewonersvoorlichters in uw wijk

Stel gerust uw vragen

Bewonersvoorlichters in uw wijk

Wij begrijpen dat de nieuwe manier even wennen is en vragen bij u oproept. Daarom zijn bewonersvoorlichters aanwezig bij u in de wijk zodra de voorbereidingen starten en wanneer de nieuwe manier in gaat. U vindt hen bij winkelcentra. Heeft u een vraag, stel ze gerust. Ook voor tips over hoe u thuis uw afval scheidt, kunt u bij de bewonersvoorlichters terecht. Op afspraak komt de bewonersvoorlichter ook bij u thuis. Stuur hiervoor een e-mail naar afvalscheiden@zaanstad.nl

Inloopspreekuren

Daarnaast worden op verschillende locaties en dagen inloopspreekuren georganiseerd. Daar kunt u met uw vragen terecht bij een bewonersvoorlichter. Op de onderstaande data kunt u bij het inloopspreekuur terecht:

Cultureel Activiteitencentrum Bovenkruier Zaandam
Maandag 3 en maandag 17 juni van 13.00 tot 16.00 uur in Cultureel Activiteitencentrum Bovenkruier, Drielse Wetering 49, Zaandam. De koffie staat klaar en bewonersvoorlichters beantwoorden graag uw vragen.

Leer alles over afval in het Afval-lab

Ontdek in het rijdende lab dat afval eigenlijk geen afval is maar een grondstof voor iets nieuws.  Kinderen kunnen in het lab zingend en onderzoekend aan de slag met proefjes en met speciale apparatuur.  Onderzoek hoe plastic afval wordt gerecycled en hoe hier nieuwe dingen van worden gemaakt. Ook is er is muziek van een percussionist en een pianist. 

Binnenkort worden de nieuwe data op deze site bekend gemaakt.

Meer weten over het Afval-lab? Kijk op www.hartopgroen.nl.

Meer weten? Lees de verhalen van bewoners

Meer weten over het werk van de bewonersvoorlichters? Lees het interview met bewonersvoorlichter Renee over waarmee zij en haar collega's u kunnen helpen. Of lees hier hoe bewoners de nieuwe manier van afval inzamelen ervaren.

Lees het interview
Ga naar Zaanstad.nl