Bewonersvoorlichters in uw wijk

Stel gerust uw vragen

Bewonersvoorlichters in uw wijk

Wij begrijpen dat de nieuwe manier even wennen is en vragen bij u oproept. Daarom zijn bewonersvoorlichters aanwezig bij u in de wijk zodra de voorbereidingen starten en wanneer de nieuwe manier in gaat. U vindt hen bij winkelcentra. Heeft u een vraag, stel ze gerust. Ook voor tips over hoe u thuis uw afval scheidt, kunt u bij de bewonersvoorlichters terecht. Op afspraak komt de bewonersvoorlichter ook bij u thuis. Stuur hiervoor een e-mail naar afvalscheiden@zaanstad.nl

Inloopspreekuren

Daarnaast worden op verschillende locaties en dagen inloopspreekuren georganiseerd. Daar kunt u met uw vragen terecht bij een bewonersvoorlichter. Op de onderstaande data kunt u bij het inloopspreekuur terecht:

Buurthuis De Kolk Rosmolenwijk

Op donderdag 6 februari van 09.30 tot 11.30 uur kunt u ook naar het inloopspreekuur in Buurthuis De Kolk, Klampersstraat 1, Zaandam.

Meer weten? Lees de verhalen van bewoners

Meer weten over het werk van de bewonersvoorlichters? Lees het interview met bewonersvoorlichter Renee over waarmee zij en haar collega's u kunnen helpen. Of lees hier hoe bewoners de nieuwe manier van afval inzamelen ervaren.

Lees het interview
Foto van een bewoner met een bewonersvoorlichter

Hoog contrast
Ga naar Zaanstad.nl